Republic of Texas Rally

FOR DETAILED ROT RALLY INFORMATION 

http://www.rotrally.com/rot-ama-supermoto

______________________________________

RV SPACE RESERVATIONS

http://www.rotrallystore.com/store/2/rv-spaces

(Supermoto track is located at VENDOR MALL

BLUE RV STRIP will be best location.

We will have some pit space available, please email info@drtracinginc.com

______________________________________

FRIDAY NIGHT PARADE AND PARTY

http://www.rotrally.com/downtown

Gear up for the 23rd Anniversary ROT® Motorcycle Parade and Downtown Party held on Friday, June 8th, 2018! The city of Austin cooperates by closing off 54 square blocks of the downtown area for a huge party on Congress Ave. on Friday night. The 11-mile Parade is escorted by Austin Police Department and stages at 7:00 PM and leaves promptly at 7:45 PM from the Rally grounds. The Parade ends at the capitol building on Congress Avenue where thousands of spectators await your arrival for the ROT® Congress Party. Thanks to the APD, the entire trip only takes 30 minutes. They efficiently close off side streets and control intersections, ensuring a safe and speedy trip to the downtown biker party. The 2018ROT® Parade is going to be bigger and better than ever!

After you ride in the ROT® Motorcycle Parade, join us in downtown Austin for a huge biker bash. Over 200,000 people pack the downtown streets of Austin during Friday Night of the ROT Rally® to party biker style. This is the largest biker party you will ever see in a downtown district of any city and it simply cannot be missed! We'll party in style in plain view of the capitol and 6th Street. Congress Avenue will literally be shut down for biker parking only. This year, we will be setting up ROT HOT SPOTS all over town.  So stayed tuned!

Mark your calendar now and we will see you at ROT Rally®.

Basic AMA MEMBERSHIP REQUIRED – www.amajoin.com/DRTRAC

______________________________________

SCHEDULE OF EVENTS

* ALL RIDERS THAT PRE-REGISTER FOR THE EVENT WILL RECEIVE A WRIST BAND FOR (1) RIDER & (2) MECHANIC WRISTBANDS FOR THE WEEKEND. SO SAVE EVERYONE MONEY AND TIME AND PRE-REGISTER!

YOU WILL NEED TO REGISTER FOR FRIDAY & SATURDAY AS THEY ARE DIFFERENT PAYOUT DATES. 

FRIDAY https://drtracinginc.com/collections/registration/products/june-8th-2018

SATURDAY https://drtracinginc.com/collections/registration/products/copy-of-june-9th-2018

FRIDAY, JUNE 8th – AMA SUPERMOTO NATIONALS ROUND 3
7:00 am Pit Pass Office / Pits Open / Prepaid Spectator Gates Open
7:45 am - 8:30 am Late Registration / National Tech (Mandatory)
8:30 am - 8:45 am Riders Meeting (Mandatory)
9:00 am - 11:00 am Practice
9:00 am - 9:20 am Practice Pro Lites (PL) 20 min
9:20 am - 9:40 am Practice Amateur / Sportsman (AM/SP) 20 min
9:40 am - 10:00 am Practice Pro Open (PO) 20 min
10:00 am – 10:20 am Break
10:20 am - 10:40 am Practice Pro Lites (PL) 20 min
10:40 am - 11:00 am Practice Amateur / Sportsman (AM/SP) 20 min
11:00 am - 11:20 am Practice Pro Open (PO) 20 min
11:20 am – 11:40 am Break
11:30 am Mike Metzger Show
11:50 am - 11:55 am National Anthem
12:00 pm - 1:00 pm Timed Qualifying
12:00 pm Qualifying Pro Lites (PL)
12:20 pm Qualifying Amateur / Sportsman (AM/SP)
12:40 pm Qualifying Pro Open (PO)
12:50 pm Mike Metzger Appearance
Main Events
1:00 pm Pro Lites Main 1 15 minutes
1:20 pm Amateur National / Sportsman Main 1 15 minutes
1:40 pm Pro Open Main 1 15 minutes
2:00 pm – 2:30 pm Break (track prep)
2:00 pm - 2:30 pm Autograph Session
2:30 pm Mike Metzger Show
3:00 pm Pro Lites Main 2 15 minutes
3:20 pm Amateur National / Sportsman Main 2 12 minutes
3:40 pm Pro Open Main 2 15 minutes
4:30 pm Overall Podium (Champagne)
5:00 pm Event concludes
7:00 pm Parade Meetup 7:45 pm Depart for Downtown (Non-AMA Activity)
______________________________________
SCHEDULE OF EVENTS
* ALL RIDERS THAT PRE-REGISTER FOR THE EVENT WILL RECEIVE A WRIST BAND FOR (1) RIDER & (2) MECHANIC WRISTBANDS FOR THE WEEKEND. SO SAVE EVERYONE MONEY AND TIME AND PRE-REGISTER!
YOU WILL NEED TO REGISTER FOR FRIDAY & SATURDAY AS THEY ARE DIFFERENT PAYOUT DATES. 
SATURDAY, JUNE 9th – AMA SUPERMOTO NATIONALS ROUND 4
7:00 am Pit Pass Office / Pits Open / Prepaid Spectator Gates Open
7:45 am - 8:30 am Late Registration / National Tech (Mandatory)
8:30 am - 8:45 am Riders Meeting (Mandatory)
9:00 am - 11:00 am Practice
9:00 am - 9:20 am Practice Pro Lites (PL) 20 min
9:20 am - 9:40 am Practice Amateur / Sportsman (AM/SP) 20 min
9:40 am - 10:00 am Practice Pro Open (PO) 20 min
10:00 am – 10:20 am Break
10:20 am - 10:40 am Practice Pro Lites (PL) 20 min
10:40 am - 11:00 am Practice Amateur / Sportsman (AM/SP) 20 min
11:00 am - 11:20 am Practice Pro Open (PO) 20 min
11:20 am – 11:50 am Break
11:30 am Mike Metzger Appearance
11:50 am - 11:55 am National Anthem
12:00 pm - 1:00 pm Timed Qualifying
12:00 pm Qualifying Pro Lites (PL)
12:20 pm Qualifying Amateur / Sportsman (AM/SP)
12:40 pm Qualifying Pro Open (PO)
12:50 pm Mike Metzger Appearance
Main Events
1:00 pm Pro Lites Main 1 15 minutes
1:20 pm Amateur National / Sportsman Main 1 15 minutes
1:40 pm Pro Open Main 1 15 minutes
2:00 pm – 2:30 pm Break (track prep)
2:00 pm - 2:30 pm Autograph Session
2:30 pm Mike Metzger Appearance
3:00 pm Pro Lites Main 2 15 minutes
3:20 pm Amateur National / Sportsman Main 2 12 minutes
3:40 pm Pro Open Main 2 15 minutes
4:30 pm Overall Podium (Champagne)
5:00 pm Event concludes

Newer Post →