AMA Supermoto

AMA MEMBERSHIP  (REQUIREDTO RACE)

WAIVER (REQUIRED TO RACE)

RULES & REGULATIONS

CONTINGENCY

PURSE

----------

REGISTRATION

2023 AMA Supermoto National Championship Series

  • R1 - April 8 : Horse Thief Mile, Rosamond, CA
    • R2 - June 3 : Colorado National Speedway cancelled & we have moved June 3 Round 2 to IMI)
    • R3 - June 4 : IMI Motorsports Complex, Dacono, Colorado 
    • R4 - August 8 : Jackpine Gypsies - Sturgis, South Dakota
    • CANCELLED -  August 12/13 : Grand Prix de Trois-Rivieres, Quebec, Canada
    • R5 - September 24 : Briggs & Stratton Motorplex at Road America, Plymouth, Wisconsin
    • R6 & R7 - November 4 & 5 : Musselman Honda Circuit Tucson, Arizona
    • http://msreg.com/amasupermotomusselman

    ----------

    CLASSES AVAILABLE

      •  ALL classes run dirt except Asphalt & Hooligan

        • AMA National #1 classes:
          • Open (open cc)
          • Lites (250cc max),
          • Amateur National (open cc no pros),
          • Asphalt Open (open cc),
          • Asphalt Amateur (open cc, no pros)
          • Senior Supermini (16yr+)
          • Supermini (12-15yr),
          • 85cc (7-15yr), 
          • 65cc (7-11yr),
          • 50cc (4-8yr)
          • ATV Open (16+)
          • 30+ (125cc-open)
          • Senior 40+ (125cc-open)
        • DRT Racing Vet Nationals:
          • 50+ (125cc-open)
        • Hooligan / Run What You Brung:
        • Strider Balance Bikes & Stacyc Stability Cycles

       

      Musselman Honda Circuit - Tucson, Arizona

      • $20 per person pit pass & spectator pass for weekend
      • 5 and under are FREE
      • Overnight parking is available 
      • Restrooms on site
      • Water on site
      • No hook ups

       

        Sat - 11/4 & Sun 11/5 8 AM - 9 AM Late Rider Registration
        8 AM - 9 AM Late Tech Inspection (Bike & Gear)
        8 AM - 9 AM Late Transponder Pick-Up
        November 4 8:30 AM MANDATORY RIDERS MEETING
        Practice 1 9:00 AM Greenger G3S | Vet + 15 minutes
        9:15 AM Pro Lites | National Amateur 15 minutes
        9:30 AM Asphalt Op/Am & Vet+ Asphalt 15 minutes
        9:45 AM Open Pro 15 minutes
        Practice 2 10:00 AM Greenger G3S | Vet + 15 minutes
        10:15 AM Pro Lites | National Amateur 15 minutes
        10:30 AM Asphalt Op/Am & Vet+ Asphalt 15 minutes
        10:45 AM Open Pro 15 minutes
        Practice 3 11:00 AM Greenger G3S | Vet + 15 minutes
        11:15 AM Pro Lites | National Amateur 15 minutes
        11:30 AM Asphalt Op/Am & Vet+ Asphalt 15 minutes
        11:45 AM Open Pro 15 minutes
        12 PM - 12:30 PM Lunch
        Qualifying 1 12:30 PM Greenger G3S | Vet + 10 minutes
        12:40 PM Pro Lites | National Amateur 20 minutes
        1:00 PM Asphalt Op/Am & Vet+ Asphalt 20 minutes
        1:20 PM Open Pro 20 minutes
        Qualifying 2 1:40 PM Greenger G3S | Vet + 10 minutes
        1:50 PM Pro Lites | National Amateur 20 minutes
        2:10 PM Asphalt Op/Am & Vet+ Asphalt 20 minutes
        2:30 PM Open Pro 20 minutes
        November 5 8:30 AM MANDATORY RIDERS MEETING
        Practice 1 9:00 AM Greenger G3S | Vet + 12 minutes
        9:15 AM Pro Lites | National Amateur 12 minutes
        9:30 AM Asphalt Op/Am & Vet+ Asphalt 12 minutes
        9:45 AM Open Pro 12 minutes
        10:00 AM NATIONAL ANTHEM
        Race 1 10:10 AM Greenger G3S | Vet + 10 minutes +1 lap
        10:30 AM Pro Lites | National Amateur 15 minutes +1 lap
        10:50 AM Asphalt Op/Am & Vet+ Asphalt 12 minutes +1 lap
        11:10 AM Open Pro 15 minutes +1 lap
        Race 2 11:40 AM Greenger G3S | Vet + 10 minutes +1 lap
        12:00 PM Pro Lites | National Amateur 15 minutes +1 lap
        12:20 PM Asphalt Op/Am & Vet+ Asphalt 12 minutes +1 lap
        12:40 PM Open Pro 15 minutes +1 lap
        1:20:00 PM Awards & #1 National Plates

              ← Older Post Newer Post →