2020 AMA Supermoto Schedule of Events

AMA Supermoto National Championship Series
Musselman Honda Circuit Race
November 7th & 8th, 2020 TV Schedule Inserts
8:00 am - 8:45 a.m.  Late Rider Registration
8:00 am - 8:45 a.m.  Late Tech Inspection
8:00 am - 8:45 a.m.  Late Transponder Pick-Up
8:45 AM  - MANDATORY RIDERS MEETING
Staging Qualifying
9:00 AM  - Asphalt (8 minutes)
9:10 AM  - Supermini (5 minutes)
9:15 AM  - Amateur (8 minutes)
9:23 AM TRACK PREP
9:35 AM  - Pro Lites (10 minutes)
9:45 AM  - Pro Open (10 minutes)
Heats
10:00 AM  - Asphalt (8 minutes)
10:10 AM  - Supermini (5 minutes)
10:15 AM  - Amateur (8 minutes) Goes Live at 10:30
10:23 AM TRACK PREP Show (5) 30 second commercials
10:35 AM  - Pro Lites (10 minutes) Rider Bios
10:45 AM  - Pro Open (10 minutes) Rider Bios
Track Preview / Helmet Cam
10:55 AM  - National Anthem
Show 5 Commercials
Mains
11:00 AM  - Asphalt (10 minutes)
11:12 AM  - Supermini (8 minutes)
11:25 AM  - Amateur (12 minutes)
11:40 AM TRACK PREP Show a 3-5 minute promo piece on a product
11:50 AM  - Pro Lites (15 minutes)
12:10 AM  - Pro Open (20 minutes)
12:30 PM Lunch 5 Commercials
15 Min pre-recorded piece
Hooligan  1 Product Segment
1:00 PM Qualifying Rider Interviews
1:20 PM Heat 1
1:25 PM Heat 2
1:30 PM Heat 3 Highlights
1:35 PM Heat 4 5 Commericals
1:45 PM Dash for Cash
1:50 PM LCQ
1:55 PM Main Event
5 Commercials
Staging Qualifying
2:00 PM  - Asphalt (8 minutes)
2:10 PM  - Supermini (5 minutes)
2:15 PM  - Amateur (8 minutes)
2:23 PM TRACK PREP 5 Minute Product Feature
2:35 PM  - Pro Lites (10 minutes)
2:45 PM  - Pro Open (10 minutes)
5 Commericals
2:55 AM  - National Anthem
Heats
3:00 PM  - Asphalt (8 minutes)
3:10 PM  - Supermini (5 minutes)
3:15 PM  - Amateur (8 minutes)
3:23 PM TRACK PREP 5 Minute Product Feature
3:35 PM  - Pro Lites (10 minutes) Rider Bios
3:45 PM  - Pro Open (10 minutes) Rider Bios
5 Commercials
Mains
4:00 PM  - Asphalt (10 minutes)
4:12 PM  - Supermini (8 minutes)
4:25 PM  - Amateur (12 minutes)
4:40 PM TRACK PREP 5 Minute Product Feature
4:50 PM  - Pro Lites (15 minutes)
5:10 PM  - Pro Open (20 minutes)
Recap - end with 5 commercials
5:28 PM Sunset
* PLEASE CHECK FREQUENTLY AS SCHEDULE MAY SLIGHTLY CHANGE